Las Vegas.
Door: webmaster
27 September 2008 | Verenigde Staten, San Francisco
Gisterenavond in een warm waterrivier `s nachts gaan zwemmen onder een schitterende sterrenhemel.
Ik zit nu in Las Vegas wat te gokken en sta nu hier na 1 uur op 5 dollar winst. Heb ondertussen Yosemite Park, Mono Lake, Death Valley en ghost town Bodie bezocht. De foto,s zijn schitterend, alleen krijg ik ze nu nog niet op het internet. Morgen na een nachtje stappen hier in Vegas. Vertrek naar Grand Canyon, Bryce Canyon,... . Ik ben nu aangesloten bij de Nederlandse groep en alles gaat hier tegen een nogal snel reistempo voor mijn goesting.
Binnenkort een langer bericht want die Aziaten vragen nogal veel om het internet te gebruiken. Nog dank voor de bijdrage van vzw de Pito-vrienden.
Koen.
30 September 2008 - 07:51
Lothar Verbist:
Hé Koen,
Gokken in Las Vegas, niet typisch Koen, maar ongetwijfeld leuk en een markante ervaring.
Hopelijk valt die Nederlandse groep toch nog mee, ondanks het te forse tempo.
Ik lees dat er heel wat natuurpracht op je agenda staat. Ben benieuwd naar de foto's.
Ondertussen is de 2e Essense buurtrommelmarkt achter de rug met nog veel meer standen en volk van verleden jaar.
Tot mijn eigen verbazing vond ik op mijn zolder geen rommel meer, dus uiteraard ook geen standje voor mijn deur.
Kijk uit naar je verdere reisinfo.
Ziet er alleszins allemaal veelbelovend uit. Enjoy yourself as much as you can.
Groetjes.
Lothar -
01 Oktober 2008 - 07:19
Geert:
He Koen,
Even toch nog eens kijken naar je blog hier op school. Snel snel... dat kan niet de bedoeling zijn hé! Hier is het snel snel... Ook ik ben benieuwd naar de volgende foto's...
groeten vanuit het herfstige Essen -
02 Oktober 2008 - 20:43
Frank:
Hey Koen,schitterend jong
Geluksvogel , ben benieuwd naar je foto's.Take care , gr Frank -
04 Oktober 2008 - 12:41
Trienewien:
he koentje, verdomme, wat zou ik graag mee skinny dippen onder een prachtige sterrenhemel, ik zou zelfs nog wat howling wolf ten berde brengen ( jaja die van't pito zijn nergens te beroerd voor).Het Pito is trouwens weer in volle dynastie stijl losgebarsten. Een beetje drama op tijd en stond zijn de ingredientn van een succesvol jaar. Ik begin alvast aan mijn memoires, moest ik op een of andere dubieuze wijze het einde van dit schooljaar niet halen, dan schrijf ik daarin nog wat wist je datjes (while my guitar gently weeps)Allez ik ga nog wat werelddierendag vieren, lees de beestjes krijgen eten vandaag !! Groeten aan uw snel reizende vrienden, troetiesproeties,
uw allerliefste kapoen,
mien