It's all happening in sunny California. - Reisverslag uit San Francisco, Verenigde Staten van koenvdk - WaarBenJij.nu It's all happening in sunny California. - Reisverslag uit San Francisco, Verenigde Staten van koenvdk - WaarBenJij.nu

It's all happening in sunny California.

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

23 September 2008 | Verenigde Staten, San Francisco

Hola,

Ondertussen reeds veel rond gewandeld in de verschillende buurten van Sf. Begonnen met Tenderloin en best ook te vermijden want dit is wellicht de gevaarlijkste buurt van Sf downtown.
Ik moest er wel door want het jeugdhotel ligt er naast. Verder ook de legendarisch hippie-buurt Ashbury Haight bezocht. Er hangt hier een speciaal sfeertje van jonge en oude hippies uit de jaren zestig. Gisterenavond in een tapasrestaurant daar gaan eten. Bij buitenkomst allerlei straattaferelen zoals je ze in Antwerpen echt niet tegen komt. Ook het Golden gate park bezocht, er hangt een ontspannen sfeertje. San Fransisco is opvallend ook zo opvallend tolerant. Een dakloze kwam gewoon het de overschot vragen dat ik op een terrasje niet meer op kon. Blijkbaar is dit hier allemaal normaal. Omdat ze niets hebben zorgt de gemeesnschap op deze manier voor ze. Vanmorgen over de golden gate bridge gewandeld en om 6 pm vertrek ik met een catamaran over de San Francisco Baai onder de golden gate bridge door. Morgen vertrek naar Yosemite park. Misschien zal je nu een tijdje niets meer horen want ik weet niet hoe de voorzieningen er zijn. Ook zal het uploaden een tijd op zich laten wachten.

Koen.

• 24 September 2008 - 07:41

Lothar:

Hé Koen,

Goed te lezen dat je snel je draai hebt gevonden in SF en reeds goed op verkenning bent geweest.
    Een goede start, nooit slecht voor de "moral".
    Hoe is je vlucht vanuit London verlopen, en wat is de kwaliteit van Quantas (ingeval van...).

Groetjes vanuit een druilerig en kil Essen (niet so sunny dus).
    Hou je taai amigo.

Lothar

• 24 September 2008 - 09:07

Trien:

vrienden van het pito he, non dedju, na enig onderzoek is gebleken dat jij gewoon op wereldreis bent met centjes van vzw vrienden van het pito, maar niet getreurd, wij verhuren nu gewoon TA's voor huis, tuin en keukenklusjes, zodat de dieren alsnog 1 keer per week wat te eten hebben. Dat moet ruimschoots voldoende zijn denk ik. Op tijd gaan slapen en af en toe uw oren uitkuisen !!
    toeties trien

• 24 September 2008 - 09:30

Ma En Pa:

Zo te lezen heb je al heel wat gezien, ook veel armoede. Verder wensen je een mooie reis langs de West-kust!Hou je taai! Groetjes!

• 24 September 2008 - 12:48

Wim En Greet :

Het is leuk dat het goed gaat met jou. Bij ons is alles goed. Zondag zullen we je missen op de buurtrommelmarkt.Er zullen dit jaar geen buxussen verkocht worden.
    groetjes Greet , Wim , Ward en Stef

• 24 September 2008 - 17:16

Geert:

Veel armoede... betsel jij dan maar grote porties zodat je velen kunt helpen... voor één dag...
    Geniet maar verder....

• 26 September 2008 - 19:08

Guido En Josepha And:

Hallo Koen,
    Juist moeder Lisa gezien. Ze ziet er stralend uit. Geruststellend voor jou hé. We zullen je verder volgen op de reis.
    Guido en Josepha

• 28 September 2008 - 15:16

Stan Van Den Bergh:

Dag Koen,
    Het is heel leuk om je reisverhaal te volgen. In gedachte gaan wij ook terug mee naar SF en de mooie parken die je gaat bezoeken.

• 29 September 2008 - 11:09

TOM GOOSEN:

DAG KOEN,

ik heb je mailgegevens eindelijk gevonden.

het ga je goed hoor ik. gisteren was een leuke ambiance in je straat (hondsberg). de jaarlijkse rommelmarkt was weer van de partij. Veel volk, veel leute,

tot hoors,

tom

• 30 September 2008 - 09:44

Nokel En Tante Kapel:

Koen vooreerst het allerbeste toegewenst en maak er een fijne periode van wij proberen U te volgen,zeer interressant