Aloha uit Kona
Door: webmaster
31 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
De songteksten op de lokale radio met de passende naam `lava` zijn geweldig:
o.a. " the boy can leave the island but the island never leaves the boy cause the island is in its heart and soul" of zoals "spread a little aloha in the world cause the world needs more aloha, aloha is peace, aloha is I love you".
Ondertussen ook nog een lifter meegenomen die denk ik alle Hawaiaanse klassiekers luidkeels heeft gezongen tijdens de bochtige rit en die het tropisch weertje op Hawaii maar saai vond. Altijd hetzelfde.Gisteren heb ik hier nog aan tafel met 2 Japanse dames die altijd lachen en hmmmmm doen als je iets zegt en die ik bovendien geassisteerd heb bij het schrijven van de Japanse reisgids over Hawaii. Ook ondertussen het eerste Nieuw-Zeelandskoppel uit Wellington ontmoet. Verder nog van alles gedaan maar te veel om op te schrijven: o.a. gesnorkeld met groene zeeschildpadden, in de nacht naar de lavastroom gaan kijken die in zee komt, enz... .
Aloha uit the Big Island
05 November 2008 - 17:19
Ma En Pa:
Hallo,
Alles verlooptnaarwens,
Een verslag van Uw reis om jaloers op te worden.
Dat is nu genieten.
Vele groetjes uit de heimat. -
05 November 2008 - 18:46
Tom:
Dag koen,
Mooie verhalen om te lezen!
Ondertussen heb ik deze avond het bericht gekregen dat onze vistocht op kabeljauw niet door zal gaan. Zelfs bij windkracht 3 en een zuidenwind is de noordzee te gevaarlijk. Blijkbaar heb jij in hawai minder last van vervelende winden. Alhoewel al dat vers fruit kan ook stormachtige pacificwinden veroorzaken...
Binnekort,14 november,gaat drosera nog eens op strooptocht. We verzamelen in het zeezicht en Wouter is onze organisator. Ambiance!!
tot hoors en breng een asbak voor mij mee, die jezelf heb gemaakt van een gevangen zeeschildpad. Zoals je weet ben ik een verzamelaar van atributen van zeldzame diersoorten. Een groene zeeschildpad heb ik nog niet!! -
07 November 2008 - 00:28
Jan Lathouwers:
Hallo Koentje, eindelijk je web-reisroute ontdekt, dit via hint van Trien. Je verhalen,je route, heel interessant/plezant. Waar ik wel eens van droom, jij doet het! Vanaf nu volg ik je! Vanuit PITO niks boeiends zoals gewoonlijk, privé; niet voor publicatie.
Groetjes, geniet ervan, 't zal rap voorbij zijn!
hoelala -
08 November 2008 - 18:17
Trienewien:
alowa,
want het moet niet altijd aloha zijn natuurlijk! Waar blijven de foto's met bloemenkransen rond je nek? Klinkt weer absoluut geweldig allemaal!! wou dat ik ook sebiet naar in de zee stromende lava kon staan kijken...ik zal dan maar door het vensterke van de kachel naar de dansende vlammekes kijken!! allez op tijd naar bed en met 2 woorden spreken he... -
11 November 2008 - 20:51
Filip:
Hey Koen,
Eindelijk je blog ontdekt...
Leuke verhalen!
Geniet ervan, en laat ons ook verder meegenieten.
Groetjes uit Leuven. -
13 November 2008 - 21:14
Bennyfrompitte:
yep,
blijkbaar is het elders "zoals verwacht" schoner. Hier is alles zijn gangetje aan het gaan (iedereen tegen de winter en beetje dikker). Denk eraan, dat je af en toe eens mag blijven hangen, wij zullen wel verder rushen.
tot volgende
15 November 2008 - 21:59
Tomvdk:
Hoi Koen,
Oppassen voor barracuda's. Op internet staat dat ze dodelijk kunnen verwonden als je in de buurt vzn hun nest komt ... of dat het waar is weet ik niet. Als ik alles zo lees is deze reis wel een ongeloofelijke ervaring. Hou je goed en geniet met volle teugen.
je grote broer